A little About This Project

Unique earthy colors & natural elements place this design into the classy strata. The long, living room, requires space conscious interior; hence slimmer materials are best used for this one. The extension of the living room has been given an informal sitting area. Simplified TV console, area rug and the furniture are slimmer than usual. Contemporary theme has been developed for this home. The combination of subtle greys, soft pinks and colorful furniture is timeless and effortlessly stylish and ensures longevity in the child bedroom. The wall featuring grass & butterflies, add interest and fun to the scheme and contrasting well with pink color. The master bedroom has been accented with orange to punctuate the scheme and add freshness.

Project Info

  • Client: Navin Wadhawani

Related Projects

Nakhwa Residence

Randhire Residence

Joshi Residence